Keresőoptimalizálás

Online hirdetések és a keresőoptimalizálás kapcsolata: az Ön hirdetése olyan kulcsszavakra, kifejezésekre előkelő helyen jelenik meg a google kereső helyezési listáján mely a látogatószám növekedése mellett a látogató konverziót is jelentősen javítja.

A legutóbbi trendeknek megfelelően a legtöbb szolgáltatást vagy terméket kereső potenciális ügyfél már nem a különböző internetes tudakozók oldalait böngészik – a google kereső szolgál az indított keresések kiindulási pontjaként.

2012-re a google kereső algoritmusa olyan szinten kifinomodott, hogy a keresési élmény és az hatékonyság eredményeként  a kereső óriás a legfontosabb katalogizáló rendszerré nőtte ki magát.

Majd jött a 2 algoritmus bomba – a panda és a pingvin. A panda a weboldali tényezőket, technikai paramétereket, tartalmi duplikációkat, gyenge tartalmakat vette célba. A pingvin a linkekért büntet: az egészséges link profil megítélése függ a versenytársak link profiljától is.

A nem természetes linkekért már büntetés jár. Főleg a link spam. mesterséges és fizetett linkeket hívatott kiszűrni. Sajnos ezzel megszaporodtak a negatív linkek is – könnyebben árthatnak a webmesterek mások weboldalainak. A link directory oldalak, könyvjelzős oldalak, spam kommentek, fórum aláírások optimalizált hivatkozó szöveggel már többet ártanak, mint használnak a pozíciók és a látogatószerzés szempontjából.

2015-ben a jó linkek, minőségi tartalom és a következetes tartalomfejlesztés hozhatja meg a várt sikert. A SEO eddig is időigényes volt, mert sosem rövid távra tervezett marketing stratégiának számít. A rövidtávú eredménynek mindig hamar eltűntek eddig is.

Ha már van elkészült honlap vagy weboldal nélkül szeretne hirdeti – jó helyen jár! Ha új honlapot szeretne, vagy a régi weboldal nem igazán teljesít jól a google kereső találati oldalain, kérheti keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat.