Webmarketing

Látogatottság konverzió

A weblap optimalizálás egyik célja: nagyobb minőségi látogatottság és jobb konverzió elérése.

Weblap optimalizálás

Reklámérték és sokszor presztizs kérdés is az elsőoldali megjelenés a keresőkben.
Ez lehet fizetős, mint az adwords reklámprogram - illetve lehet egy egyszeri befektetés is - az optimalizálás (seo), mely hosszabb távon is biztosítja a jó megjelenést.

Ajánlatkérés

Kérjen weblap illetve konkurencia elemzést! Elküldjük ajánlatunkat az alap illetve teljeskörű honlap és kereső optimalizálás feladatokra.

Ajánlatkérés

Keresőoptimalizálás - SEO elemzés eszközök


Reklám vagy marketing eszköz a google top10?

A keresőoptimalizálás [SEO] kiválló reklám és promóciós eszköz is egyben. Nemcsak a több látogató elérésében játszik fontos szerepet, hanem a látogató konverzió javításának egyik fontos eszköze különösen a landing page optimalizálás javítja a látogatottságot és a látogató konverzió mutatókat - tehát a konkrét érdeklődést és akár a megrendeléseket jelentős mértékben befolyásolhatja. Hasznos lehet kipróbálni a fizetős reklámprogramok valamelyikét. A honlap vagy keresőoptimalizálás egyszeri befektetés - költséghatékonyabb online megjelenési eszköz lehet. Az adwords program során vállalhatunk például egy 1000 forintos napi limitet. Ez egy hónapra 30.000 forint. Két havi reklám- kampány már fedezheti a weblap optimalizálás költségét - melynek hatása hónapokban mérhető - persze ez a konkurens oldalak evoluciójától is nagyban függ. De tény: a weblapok jelentős része nincs egyáltalán felkészítve a keresők algoritmusára - ergo nem keresőbarát helyek.

 

weboldal optimalizalas

Nem könnyű meghatározni a releváns kulcsszavak körét. Vannak evidens, témához passzoló kulcsszó ötletek - ezeket mindig a konkurencia oldalaihoz kell igazítani. Az interneten keresők szokásait és a trendeket nehéz előre jelezni.

kereső optimalizalas

A regisztrálás olyan feladat, amit bárki elvégezhet. Hova és hogyan kérdésre egy SEO szakember tudja a választ. Mutathat oldalunkra akár többszáz link. Önmagában ettől nem biztos, hogy egy kulcsszóra előre kerülnénk...