Webreklám:

A látogató azt kapja amit keres - potenciális vásárló/ügyfél látogatói száma többszörös lehet a keresőmarketing technikák alkalmazása után.

Látogatottságnövelés közép és hosszú távon.

Nemcsak a google TOP10-es pozíció számít (bár ez mindenki vágya és nem a fizetős, jobb oldal, vagy éppen a bézs alapon előretolt fizett hívatkozás), hanem a látogató konkrét megrendelés konverzió a végcél, amit még sokan nem tudnak megfelelően kezelni.

Ha viszonylag jó a weblap látogatottsága és annak konverziója, még mindig érdemes ellenőrizni, hogy a google vajon jó helyen hozza-e oldalunkat - ez néhány esetben egyenesen presztízs kérdés.

A növekvő verseny miatt érdemes karbantartási szolgáltatásunkat is igénybe venni - hiszen a gyakran változó, egyre kifinomultabb google algoritmus mellett senki nem garantálhatja a weblap top10-es helyezést karbantartás nélkül.


>> Olvassa el ezt! Keresőmarketing<<

Webreklám - Google reklám - Honlap promóció

Amiről a keresőmarketing keresőoptimalizálás része szól: a google első oldali helyezés nem elérhetetlen cél. A google kereső algoritmusa időnkét változik - esetenként nehezebb a pozicionálás, máskor pedig hamarabb jönnek az elvárt eredmények. Honlap optimalizálás = több látogató, jobb konverzió.

amerikai hotdog
 
 
 
 
 


keresőoptimalizálás

Internet marketing - Keresőmarketing

Honlaptervezés, weblapkészítés és webdesign keresőmarketing alapokon. Webfejlesztés és webmarketing partnereink segítségével az igazán sikeres weboldal, honlap vagy weblap kialakításhoz már a kezdeti fázisban (tervezés, webdesign, készítés) - érdemes olyan partnert választani, mely a weboldal online marketing valamint online megjelenését is maximálisan szem előtt tartja - hiszen később nehezebb bizonyos oldaltényezőkön változtani.

Gerillamarketing partnerünk: ReVISION Vírusmarketing
Prémium kategóriás honlap: HosSTYLE weblapkészítés