Minőségi látogató


Keresőbarát oldal?
A régebbi, keretes oldalakat nehezebb optimalizálni, mert ezek több oldalt jelenítenek meg egyszerre és a kereső pókok ritkán indexálják le a frames szerkezetű oldalakat. Ma már egyre kevesebb az ilyen oldal - szerencsére.

A manapság divatos flash illetve iFrame oldalak szintén nem keresőbarát természetűek - a szép design és a túlzott multimédiás tartalom sokakat taszít - a keresők sem tudják megfelelően leindexálni.

Egy szintén felkapott honlap struktúra a képes, szöveg nélküli weboldal. Ezzel megint az a baj, hogy a keresők nem tudnak mit kezdeni vele.

Tanács: a weblap legyen egyszerű, mégis igényes. Jól lehessen navigálni rajta és ne legyen tele felesleges, hatásvadász elemekkel. Kerüljük a látogatót frusztráló technikák alkalmazását.

A keresők értékelik a szövegtörzs jól kialakított kulcsszavait. Részben a kulcsszó sűrűség alapján tudják eldönteni a relevanciát.

A kereső optimalizálás eredményeként 300%-os látogatottság növelés elérése nem jelent akadályt. És ami még fontosabb - háromszor annyi minőségi látogató érkezik az oldalunkra.

Az elért eredmények NEM romlanak - sőt, a jól elvégzett optimalizálás gyümölcse hónapokon keresztűl érik be.
Számos példán keresztűl szeretnénk ezt szemlélteni.

A fizetett hivatkozások rövid távon hasznosak, de NINCS ilyen hosszútávú hatásuk.

A kereső optimalizálás ma még sokak számára ismeretlen fogalom. Ön most éppen jó helyen jár!

Előzze meg versenytársait - csak egy lépéssel járjon előbb és legyen jó helyezése a google kereső SERP-ben - legyen erősebb az online jelenléte.

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot:

Ajánlatkérés

Keresőoptimalizálás - Látogatottság növelés

Kevesen látogatják weblapját? Több látogatót szeretne? Nem szerepel jó helyen a weboldal/honlap a keresőkben? Nagy a konkurens oldalak száma és nem találják oldalát a google keresőben? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válasz, akkor az Ön oldala nem keresőbarát - nincs optimalizálva. Miért nézi tétlenül, hogy mások weboldala sikeresebb, hatékonyabb mint az Öné? A következőkben néhány példát szeretnénk bemutatni esettanulmány formájában megbízóink sikerének titkát elemezve.

1., Hidrovetés Kft.

Az oldalt 2006 júliusában optimalizáltuk. Az oldal pagerank értéke PR-1 volt majd PR-4 lett. A hidrovetés egy Magyarországon új amerikai kertépítés technológia - ki kellett bővíteni a kulcsszavak listáját. A füvesítés, fűvetés szavakra google 2 helyezés biztosítja az oldal látogatottságának 300% növekedését. 2006 márciusához képest mind az egyedi látogatók, mind pedig az oldal letöltések száma háromszorosára emelkedett. Az oldalt az optimalizálás óta nem változtattuk - 9 hónap elteltével is látszik, hogy javul az oldal látogatottság statisztikája és tartja előkelő második helyezését a google keresőben illetve a yahoo és ok keresőkben is.

google.hu
yahoo.com
ok.hu
füvesítés
fűvetés


látogatottságnövelés látogatottság növelés

400%-os látogatottságnövelés a keresőkből

2., Andora Kft. - ANDORA.HU

Az Andora Kft. optimalizálás illetve keresőmarketing tanácsadás után szintén háromszorosára tudta növelni látogatottság mutatóit.Csak tanácsot kért - 3 szoros lett a látogatottság 1 hónap alatt
1 hónappal később +23% azaz 4 szeres növekedés

Hogyan legyünk ismertek az Interneten

Látogatottságnövelés - Egy domain név regisztrálása ma már gyorsan történik - rosszabb esetben is maximum 2 hét. Ez idő alatt egy designer vagy saját magunk elkészíthetjük weboldal felületünket és már készen is vagyunk.

Vagy mégsem?

Valószínűleg a weblap nem belső használatra készült - tehát ismertté kell tenni oldalunkat valahogyan. A hatékony honlap ismérve, hogy célzott közönség látogatja és a weboldal esztétikailag és tartalmilag is megfelel a látogatók keresési céljainak. Ráadásul még keresőbarát is.

Itt jön képbe a kereső-optimalizálás - az egyik leghatékonyabb látogatottság növelési eszköz. Sok információt össze lehet csipegetni a SEO forumokon - de sokaknak sehogy sem áll össze a kép. Arról nem is beszélve, hogy az optimalizálás maga időigényes feladat és összehangolt, átgondolt tevékenységet jelent. Kisérletezni persze lehet.

Vannak akik google SEO szakértőre bízzák a munkát. Róluk szeretnénk elemzés formájában röviden írni.

kereső, weboldal, honlap optimalizálás - keresőoptimalizálás

Elsőszámú tévhit - minél több link mutat ránk annál magasabb lesz oldalunk pagerank értéke és így előbbre kerülünk a keresők normál találati listájában. Nem mindegy, hogy ki és hogyan mutat oldalunkra!

keresőoptimalizálás, kereső optimalizálás, keresők és látogatottság

Az oldalunk forráskód keyword részét teleírjuk keresett, esetleg nem releváns kulcsszavakkal - és már jönnek is a látogatók. Jönnének is, ha a google nem venné spamnak illetve manipulációnak a dolgot...