Látogatottságnövelés


A keresőoptimalizálás célja: nagyobb minőségi látogatottság elérése. Több látogató, több megrendelés a megfelelő konverziós technikával.

Legyen jobb a honlap látogató megrendelő konverzió mutatója.

A pozícionálás célja: konkurenseink előtt szerepelni a szabadszavas keresőkben.

Hatékony honlap

Reklámérték és sokszor presztizs kérdés is az elsőoldali megjelenés a google kereső találatai között.

A megjelenés lehet fizetős, mint a google adwords reklámprogram - vagy lehet egy egyszeri befektetés is -
a keresőoptimalizálás, mely hosszabb távon is biztosítja a jó megjelenést.

Gree klíma
Trattamento dentale

Túl bonyolult a tűzvédelem, munkavédelem szabályzata? Kalocsai Ákos szakértő segít!

google kereső optimalizálás

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot:

Ajánlatkérés

Keresőoptimalizálás - Több látogató és a google


A reklámozási trendek alapján elmondható, hogy a 2011-es reklámpiac bővülés a google kereső szolgáltatásaihoz fog kötődni jelentősen. 2011-ben is számos keresőmarketing konfernciát tartottak már és a piac bővülését várják...

Ma már alig használ a kereső közönség offline szakmai katalógusokat - egyszerűbb igénybe venni a google kereső motorját és a megfelelő kulcsszavak, kifejezések megadásával könnyen és gyorsan megtalálhatjuk, amit keresünk.

Egyre több vállalkozásnak van honlap elérhetősége. Melyik honlap fog jó helyen szerepelni a google kereső természetes (organikus) bal oldali listájában egy adott kulcsszó vagy kifejezés megadásakor? A google seo erre kínál megoldást.

A keresőbarát honlap, melyet erős online jelenlét jellemez. Ha megtalálják az oldalt az félsiker. Ha az oldalt látogatóbarát kilalakítás jellemzi akkor a konverzió is javulni fog. A keresőoptimalizálás csak a kezdet...

Reklám érték? Keresőoptimalizálás [webmarketing] eszköz!

LÁTOGATOTTSÁG ÉS GOOGLE KERESŐ?

Célzott közönség, mely az Ön legfontosabb kulcsszavait megadva az Ön oldalára érkezik. Minőségi látogatottság - amikor a látogató azt kapja amit keres - így a kereslet és a kínálat találkozik. Megnő a látogató-megrendelő konverzió - ez a sikeres, hatékony honlap ismérve. Vajon az Ön honlapja ilyen?

Érdemes kipróbálni a fizetős reklámprogramok közül az adwords kampányokat. Jó a megjelenés, elég alacsony az átkattintás (CT) viszont valamivel jobb a konverzió. Vagyis aki észre veszi a jobb oldali, szponzorált hírdetéseket, azokból nagyobb valószínűséggel lesz megrendelő. Hátránya: hosszú távon kell futtatni, költséges és nincs egyáltalán hatással az organikus, bal oldali találatokra.

A keresőoptimalizálás ezzel szemben egyszeri befektetés - költséghatékonyabb online megjelenési eszköz lehet.

Fontos magyarországi jellemvonás: hiányzik a honlapkészítők "kereső marketing" szemlélete, azaz a honlapok jelentős része nincs egyáltalán felkészítve a google kereső algoritmusára - vagyis nem keresőbarát helyek.

kereső, weboldal, honlap optimalizálás - keresőoptimalizálás

A google keresőoptimalizálás és a pozícionálás teljesen eltérő fogalmak. A pozícionálás a kért kulcsszavak lehető legjobb helyre kerülését eredményezi - presztizs pozícionálás. Nem vesszük figyelembe a keresési trendek eredményeit.

keresőoptimalizálás, kereső optimalizálás, keresők és látogatottság

A keresőoptimalizálás a keresési szokások elemzésével ér el jó helyezést, mely több látogató érdeklődését és jobb konverzió mutatót eredményez. Legyen körültekintő, hogy melyik SEO tanácsadó szolgáltatásait veszi igénybe!