Google kereső


Minőségi látogatottság!

A weblap optimalizálás egyik célja: nagyobb minőségi látogatottság elérése. Több látogató - több megrendelés.

A másik weblap optimalizálási célkitűzés: konkurenseink előtt szerepelni a google keresőben.

Keresőoptimalizálás

Jelentős marketing és promóciós eszköz a kkv-ék számára, de nagyobb cégek online kampány programjainak kiegészítésre is alkalmas.

Reklám értéke van és sokszor presztizs kérdés is jó helyen szerepelni am google kereső találati listájában.

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot:

Ajánlatkérés

Kereső keresők

Az Interneten keresők jelentős része a találati lista első 2-3 oldalán szereplő linkeket fogja meglátogatni nagy valószínűséggel és nem a jobb oldalon megjelenő szponzorált linkek vagy fizetett hivatkozások valamelyikét.

Statisztikák szerint a google-on keresők legtöbbször 2 kulcsszót adnak meg, általában ragozatlan formában.

Költöztetés Óbuda
Eladó fényképező
Függöny
Webseite optimierung

Keresőoptimalizálás árak - Seo csomagok


Kérjük válasszon csomagjaink közül:

STARTER weboldal optimalizálás csomag:

Max 3 kulcsszó első oldali google megjelenés: 100.000 ft + áfá-tól
Tartalmazza: kulcsszó és keresési trend elemzés

MEDIOCRE weblap optimalizálás csomag:

5-8 kulcsszó első oldali google megjelenés: 160.000 ft + áfá-tól
Tartalmazza: kulcsszó, keresési trend és konkurencia elemzés

SUPERIOR honlap optimalizálás csomag:

Havi kulcsszó pozícionálás és karbantartás hosszú távú (minimum 6 hónap) együttműködés estén. Nincs induló költség - a havi díj alap 30.000 ft + áfa. Folyamatos kulcsszó, keresési trend és konkurencia elemzés + konverziós ráta javítás!!

KKV-ék számára testreszabott csomagot készítünk. Kérjük, jelölje meg keresőmarketing célkitűzéseit és kérjen konkrét ajánlatot e-mailben.

Áraink tájékoztató jellegűek - konkurencia elemzés után tudunk konkrét árat ajánlani. Csomagtól függően látogató statisztika mérésekkel és havi jelentésekkel tájékoztatjuk megrendelőinket az aktuális helyezésekről és változásokról.

Részletfizetési lehetőséget is kínálunk ügyfeleink részére - forduljon hozzánk bizalommal!

Megéri a befektetés?

A keresőoptimalizálás az egyik leghatékonyabb online marketing és reklám eszköz. Népszerű portálokon akár milliós összegeket is elkérhetnek 1 napos banner megjelenésért vagy egy PR cikkért. A sok látogató átkattintásaiból lehet látogatószámot növelni, de mennyire hatékony ez? Egy-egy fizetős regisztrálás legalább 5 euróba kerül és legfeljebb 1 évre garantálja a katalógus az oldal szerepeltetését. Korábban az internetes tudakozó adatbázisba kerülés 30.000 forintba került 1 évre minimum.

Mire jó a keresőoptimalizálás?

Weblap látogatottság növelése? - De hogyan..?

Több minőségi látogató a keresőkből, katalógusokból - adott kulcsszó és kombinációi esetén. A témában releváns oldalak között szerepelhet optimalizált weblap a google kereső találati listájában. Az interneten keresők úgy tűnik, hogy megbízhatóbbnak tartják a keresők normál találati lista eredményeit mint az adsense vagy adwords szponzorált/fizetett linkekjeit, melyek jelentősen jelen vannak már az Interneten. Fontos! A google reklámprogramjai nem befolyásolják a google találati listájában oldalunk pozicióját.

kereső, weboldal, honlap optimalizálás - keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás hosszadalmas feladat, tartós eredményekkel! A főoldali pozicionálás helyett egyre nagyobb teret kap az un. landing page (céloldali) optimalizálás ami a weboldalfejlesztés és a seo kapcsolatára épül.

keresőoptimalizálás, kereső optimalizálás, keresők és látogatottság

A feladat nem az, hogy a látogatottság jelentősen megnövekedjen, hanem az, hogy a látogató azt kapja amit keres: potenciális ügyféllé váljon. Weblap optimalizálás = minőségi látogatók!