SEO szótár


Mit jelentenek?
SEO
Google dance
Keresőmotor
Page Rank
Google bot
SEM
Meta tag
Forráskód
Sandbox
Optimalizálás
Keresőmarketing
Keresőoptimalizálás
google optimalizálás
google kereső
Kulcsszó
Kiegészítő találat
Keresőbarát
Minőségi látogató
Banner
Linkcsere
Linkfarm
Keretes oldal
AdWords
iFrame
AdSense
Indexálás
Fizetett hívatkozás
Keresőregisztráció
Normál találat
Spam
Tiltott eszközök
Black hat seo
White hat seo
Top10
Anchor text
Konverzió
Konverziós ráta

< fittpercek magazin
< angol nyelviskola
< studio dentistico budapest
< lakberendező
TOVÁBBI CIKKEK

< seo szótár
< page rank
< google seo
< kereső szótár
< vírusmarketing

Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot:

Ajánlatkérés

Google seo - Keresőre optimalizálás

Keresőoptimalizálás?

Az meg mit jelent? Sokszor hallottunk már mi is hasonló kérdéseket. Hamarosan indul szómagyarázó rovatunk - igyekszünk mindenki számára érthető, egyszerű magyarázatokat adni a keresőmarketing szakterminológiájával kapcsolatban. Terveink szerint heti rendszerességgel frissítjük mini szótárunkat - érdemes lesz rendszeresen visszanézni.

SEO - Search Engine Optimisation

Kereső optimalizálás - a keresőmarketing (SEM) része. Kereső-optimalizálás egy weboldal adott kulcsszavakra elfoglalt helyezésének javítása a keresők normál találati lista eredményei között. Ezt a weboldal struktúrájának és tartalmának olyan alakításával éri el, mely a weblapot keresőbarát oldallá, azaz olvashatóvá teszi a keresőmotorok robotjai számára. A honlap tartalmi "finomhangolásán" kívűl az optimalizálás feladata a weboldal internetes kapcsolat-rendszerének kiépítése azaz a linképítés is.

Google Dance - Google kereső tánc

Azt jelenti, hogy a normál találati lista helyezései látszólag ok nélkül "ugrálnak", attól függően, hogy épp melyik szerverről (DC) történik a lekérdezés. Olyat is tapasztalhatunk, hogy rendszeresen más a lekérdezés eredménye délelőtt és más mondjuk este.

Keresőmotor

A keresőmotor egy program/alkalmazás, amely adott feltételeknek (egy kulcsszó vagy kifejezés) megfelelő információkat keres saját adatbázisában. Az online keresők (google, yahoo) is ilyen kereső motrok tulajdonképpen.

Mivel lehetünk ismertek a neten?

Google kereső optimalizálás

Minél gyakrabban frissül oldalunk tartalma - annál gyakrabban térnek vissza a keresőrobotok - ami a naprakészebb indexálást teszi lehetővé.

Minél több minőségi link mutat oladalunkra, annál előbbre kerülhetünk a google keresőjében.

Hogyan?

Keresőoptimalizálás módszerével. Természetesen sok más tényező is befolyásolja a rangsort (például oldaltényezők, kulcsszavak sűrűsége a szövegtörzsben vagy éppen a ránk mutató oldalak page rank értéke) ezért ne kisérletezzen! Bízza a munkát SEO szakértőre.

kereső, weboldal, honlap optimalizálás - keresőoptimalizálás

A kereső-optimalizálás folyamata nem merülhet ki csupán a regisztrálás, linkcsere feladatainak elvégzésében. Tartós eredmény érdekében versenytárs oldalak elemzésére és kidolgozott terv megvalósításra van szükség!

keresőoptimalizálás, kereső optimalizálás, keresők és látogatottság

A látogató azt kapja amit keres - potenciális vásárló/ügyfél látogatói száma többszörös lehet a keresőoptimalizálás elvégzése után. Ön döntött már? >>ajánlatkérés