Fogyókúra

diétás étrend

fogyasztó gép
mezoterápia
szőrtelenítés
dermaroller
elektroporáció
kavitáció
aranyér kezelés
zsírégetés
ultrahangos
rádiófrekvenciás
zsírbontás
ipl gép
bőrfiatalítás
arckezelés
bőrfeszesítés
zsíroldás
gyógytorna
botox kezelés
tűs kezelés
tű nélküli kezelés
cellulit terápia
vákuummasszázs
helyi fogyasztás
mikrodermabrázió
égési sérülések
fitnesz trendek

Ajánlatkérés

Kérjen honlap illetve versenytárs elemzést! Elküldjük ajánlatunkat az alap illetve teljeskörű kereső optimalizálás feladatokra.

Ajánlatkérés

Alakformálás - Fogyás

A tavasz a megújulás ideje - mind testileg mind lelkileg magunk mögött kell hagyni a telet. A testkezelés, alakformálás kezdeti szakaszában a fölös kilóktól való megszabadulás több egyidejű tevékenységgel érhető el.

Méregtelenítés, sok mozgás és az ilyenkor szokásos éttrend (diéta) sokat segíthet a megfelelő állapot elérésében. Fontos megemlíteni, hogy a méregtelenítés nem egyenlő a fogyókúrával - a tisztítókúra célja, hogy eltávolítsuk a méreganyagokat a szervezetből.

Az alakformálás nem ugyanaz mint a fogyás - hiszen sokszor előfordul, hogy a fogyás nem hozza meg a kívánt eredményt - nem onnan mennek le a kilók, ahonnan szeretnénk. Helyi testkezelés, fogyasztás szükséges, mely elsősorban speciális étrenddel, gyakorlatokkal vagy fogyasztó gépek segítségével történhet.

A fogyasztógépek többfélék lehetnek - léteznek rádiófrekvenciás zsíroldás-t végző gépek vagy a nagy sláger az ultrahangos kavitációs zsírbontás, mely ajánlható például a drasztikusabb zsírleszívás helyett.

A felhalmozódott zsír eltávolitása, cellulit kezelések, nyirokkeringés javítása és ödémák csökkentése oldható meg valamely szépészeti eljárás segítségével.

A tű nélküli mezoterápia egy viszonylag új fajta kezelés, amely az aktív bőrfiatalító hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe és zsírsejtekbe juttatja be.

Az alakformálás mellett az arckezelés és a szőrtelen test, vagyis a tartós szőrtelenítés szintén az esztétikai beavatkozások közé tartoznak.

A dermaroller kezelés: a kollagén terápia az aknés hegek, tág pórusok és ráncok ellen nagy sikerrel veszi fel a harcot. A kollagén indukciós kezelés nemrég került be a szépülni vágyók szótárába.

A XXI.-dik század technológiája - az ipl villanófényes szőrtelenítő gép sokak vágyálmát váltja valóra - gyantázás, borotválás vagy epilálás helyett egy kényelmesebb, biztonságosabb és tartósabb eredményt garantál.

Kozmetikai. esztétikai célú kezelések a szépségápolás szolgálatában.