Fogyókúra

diétás étrend

fogyasztó gép
mezoterápia
szőrtelenítés
dermaroller
elektroporáció
kavitáció
zsírégetés
bőrfiatalítás
lézeres kezelés
ultrahangos
rádiófrekvenciás
zsírbontás
ipl gép
bőrfiatalítás
arckezelés
pattanás
bőrfeszesítés
cellulitisz
zsíroldás
botox kezelés
tűs kezelés
tű nélküli kezelés
cellulit terápia
vákuummasszázs
helyi fogyasztás
mikrodermabrázió

Ajánlatkérés

Kérjen honlap illetve versenytárs elemzést! Elküldjük ajánlatunkat az alap illetve teljeskörű kereső optimalizálás feladatokra.

Ajánlatkérés

Mezoterápia - Tűs és tű nélküli mezoterápia

A mezoterápia nem mint a bőr alatti mélyebb rétegekbe szúrt injekciós eljárás, melynek a célja különféle hatóanyagok bejuttatása a kezelni kívánt területre.

Az eljárás alapja a bőr alatti szövetek injekciós kezelése hajszálvékony, néhány milliméteres hosszúságú tűvel. Az elmúlt néhány évben a hatóanyagok száma 100 fölé nőtt, a mezoterápiás kezelés lehetőségei megsokszorozódtak.

A mezoterápia alkalmas lehet többek között a műtét nélküli zsíreltávolítás, a hyaluronsavas kötőszöveti regeneráció, a hajhullás kezelés illetve a narancsbőr (cellulit) végleges eltávolításának elősegítésére.

A hagyományos tűs mezoterápiás kezelés során egy pisztoly segítségével egy vékony injekciós tű segítségével adagoljuk a hatóanyagot a bőrbe.

A tű nélküli mezoterápia lényege, hogy egy készülék segítségével juttajuk be a hatóanyagot a bőr alá - ez az elektroporáció. A készülék rádiófrekvenciás hullámokkal nyitja meg a bőrsejtek falát kis csatornákat megnyitva, melyeken keresztül tű nélkül lehet a szükséges hatóanyagokat bejuttani.


Tű nélküli mezoterápia